2 splitter nye spilleautomater slippes i September

Spenn opp og gjør deg klar for en veldig spennende september! En rekke førsteklasses spillleverandører vil frigjøre nye slottstitler denne måneden. Vi har ikke tid til å ramse opp alle de forskjellige temaer og karakterer som kommer ut denne høsten. Men, vi vil velge ut to vi lengter til å teste ut.

La oss se på hvilke spill vi venter på og når du kan forvente å se dem på ditt favoritt norske nettcasino.

Big Bot Crew: Quickspin

Lanseringsdato: 11. september. Har du noen gang ønsket å bygge din egen robotkompis? Hvis svaret ditt er ja, så er dette spillet for deg! Bli med et mannskap av begavede tenåringer mens de bygger og oppgraderer sine robotvenner. Laget med Quickspins uslåelige animasjonsstil, kan du se frem til utrolige figurer, kanon lyd og en rekke funksjoner å nyte. Disse inkluderer Scatters, gratis spinn og Big Bot Wilds, i en 5 × 4 hjulsstruktur med 40 betalingslinjer.Big Bot Crew

Dommen etter noen forhåndsvisninger vi har sett så langt er at Quickspin igjen har slått på stortromma. Vagt minner den om Iron Giant tegneserien med en tanke på den moderne tolkningen. Det er mye å se på disse hjulene, og de ekstra funksjonene vil holde spillerne interessert i lang tid.

Wicked Tales: Dark Red: Microgaming

Lanseringsdato: 26. september. Med dette spillet, har Microgaming tatt et eventyr tema og slått det helt på hodet, injiserer en dose av mørket og ondskap. Wicked Tales: Dark Red skremmer skjorta av alle. Denne spilleautomaten ser ut til å ha alt. Her finner du en mystisk mørk fortid som skal løses og det dystre fargevalget bygger stemningen. Her er det også flere funksjoner du kan ule til fullmånen over.

Wandering Reels gir Wicked Tales en dynamisk følelse, med en hjulstruktur som ser uvanlig ut og oppfører seg annerledes enn hva du forventer. Wolfs Wheel-bonusen, Forest of Fortunes og de gratis spinnene har alle sammen å skape en gamblingopplevelse som er givende og spennende i like stor grad. Lykke til!