3 nye spilleautomater fra Microgaming denne måneden!

Microgaming har lined opp en måned full av nye online-slots som de gjør det til sin hotteste måned i året så langt. 3 nye spilleautomater fra Microgaming denne måneden! Du er inne for en trio av godbiter siden Microgams nyeste tillegg er fullpakket med flotte belønninger, fengende stunts og transporterer deg ut av hverdagstralten. La oss ta en titt på hva som er i butikken slik at du kan gå til din favoritt nettcasino for å gi dem en prøve.

Six Acrobats

Velkommen til ildspising, knivkasting, balansering av akrobater, kinesiske Yo Yo, multi-plate spinning jenter og mer i Microgams nye Six Acrobats-spor. I en 5-hjuls med 9-linjers kamp vil du bli tatt tilbake med pustende animasjoner blandet med en moderne ta på denne tradisjonelle teaterhandlingen. Et spill som er enkelt, men spennende. Spillet er enkelt, men leverandørene har lovet mye spenning som vil ose med store seiere, siden spillet har en massiv 5x multiplikator for wilds symboler i hovedspillet. Og hvis du tror det var imponerende, vil du se en 25x multiplikator for alle wild symboler som lander i løpet av gratis spinn-funksjonen.

Sugar Parade

Sammen med Six Acrobats, er den nye Sugar Parade slot også satt til å gå live den 6. juli. Du vil nyte søt tilfredsstillelse i denne herlige 5-hjuls, 15-linjers spilleautomaten. Det er smekkfull ekstrafunksjoner med levende figurer, et fengende soundtrack og selvfølgelig opptil 10 gratis spinn hvor alle seier tredobles for å øke sjansene dine for å vinne. Du vil også bli behandlet med garanterte gevinster, etter hvert som du får velge fem spennende godbiter i Queen’s Royal Bonus-funksjonen. Det er et spill du ikke vil gå glipp av!

Castle Builder II

Det er en av Microgamings forventede lanseringer som vi har kjent til en stund og nå er det endelig offisielt! Den nye Castle Builder II vil treffe skjermer rundt den 19. juli hvor gamification møter online spill. Du kan velge mellom avatarer, hver med sin egen historie og unike bonusfunksjoner. Utforsk kongedømmene og bygg opptil 75 slott.microgaming

Det er 15 kongeriker å utforske alt fra snødekte fjell til ville jungler og fredelige provinser. Du må komme gjennom helvets porte før du endelig når den vakre himmelen. Du vil tjene trofeer og låse opp over 100 prestasjoner. Spillet er fullpakket med voksende wilds, gratis spins, wilds og bonusspill og er selvfølgelig oppfølgeren til den opprinnelige og enormt populære Castle Builder Slot.