3 splitter nye spill å glede seg til!

2018 ser ut til å være fylt med nye spennende spilleautomater. Spillere vil ha mulighet til å glede seg til 3 splitter nye utgivelser fra tre store navn. Du leste det her først! Alle vil finne en som kanskje blir årets nye hit nettopp for deg og din spillestil. Følgende spilleautomater kommer snart, og vi gleder oss iallefall veldig. Spesielt til Tinderbox Treasures. Hvilke av disse tre vil begeistre deg tro? Les videre og se hva vi har i vente.

Northern Sky: Quickspin

Spillere som elsker Quickspin slots vil bli inspirert med denne nye spilleautomaten også. Spillet imiterer Aurora Borealis (nordlys) i et hav av farger. Basert på nordlyset er det vakre symboler fra naturen som gjelder Du kan bli møtt av hjort, ugler, ulver og bjørner.3 splitter nye spill å glede seg til!

I tillegg kommer den med fantastiske bonusfunksjoner, spennende spill og givende gevinster som venter på hjulene. Minimum innsats er 0.10 EUR og maksimum er på 100 EUR.. Du får opptil 10 gratis spinn hvis du lykkes å lande på en av hjulenes 3 spredingssymboler. Fortsett å spille med disse gratis spinnene i nordlyset.

Tinderbox Treasures: Playtech

Denne nye fantastiske spilleautomaten er allerede på banen. Snakk om å være fylt til randen med eventyrlig moro og spenning. Du vil møte konger, galne øyne, og du bør ikke gå glipp av den magiske tinderboxen mens du spinner hjulene. Er det forvirrende – ja, gjett! Er det morsomt? Absolutt! Du vil ha muligheten til å spille dette attraktive nye spillet på skrivebordet på din PC, mobil og nettbrett også. Store bonuser venter på å bli bli åpnet. Mange free spins vil bli gitt etter landing av 3 + scatter-symboler. Spill Tinderbox Treasures på en av våre norske nettcasino.

Lucky little Gods av Microgaming

Bestemor i kategorien programvare, Microgaming, er godt kjent blant våre norske spillere allerede. Navnet på det nye sporet de kommer til å gi Lucky Little Gods. Temaet er basert på kinesisk mytologi. Designet er tegneserieaktig fylt med morsomme, lyse farger og spennende spillfunksjoner. På hjulene er det 243 betalingslinjer. Jackpotten på 30.000 EUR kan gå i din lomme dersom du spinner hjulene for så mye som 300 EUR.

År 2018 kan bli uforglemmelig for deg hvis du er klar til å begynne å jage ned de kinesiske gudeskatter på Lucky Little Gods.