75 gratis spinn hos Royal Panda!

Finn din “zen” på Royal Panda over helgen med 1500 NOK Royal Spins. Møt en helt nylansert spilleautomat. The Legend of Shangri-La er avslappning pur. Ta et dypt åndedrag, finn din indre fred og føl positiviteten gjennom dine årer. Fort deg å hente 75 Royal Spins på Netents siste hit! I løpet av de neste tre dagene vil du motta 25 Royal Spins, verdt 20 hver.

RoyalPanda10 freespins uten innskudd på Starburst
100% Bonus Opp til 1.000 Kr
Vinn med Panda!
Besøk Her

Det du må gjøre er å enkelt:

  • 250 NOK på en av kampanjedager for 25 gratis spinn
  • 2500 NOK på en av kampanjedager for 25 gratis spinn
  • Innskudd hver dag i kampanjen gir 75 gratis spinn

Legends of Shangri-La Cluster betaler!

Dette nye sporet har alt. Grafikken er rik og veldig vakker og er perfekt ledsaget av et rolig lydspor som beroliger din sjel. Enda viktigere, slik som Aloha!, har den Cluster-gevinster!royal panda

En stablet Guru fører vei til “klynger” som garantert øker bankrollen på bare noen få minutter. Det er 3 guruer representert av en ape, tiger eller en trivelig elefant. Til venstre på skjermen gir en rød panda-munk gode overraskelser til spilleren. Det er også mange mystiske funksjoner for å holde deg underholdt.

Royal Panda velkomstbonus

En enkel og vennlig bonus som matcher ditt første innskudd opp til 1000 NOK venter. Det er et dobbelt med penger! Tjen lojale Panda poeng når du begynner å spille spill for ekte penger. Disse punktene kan da brukes på luksusgaver i Royal Panda-butikken. Velg gratis spinn, bonuspenger, iPhone7, Royal Panda merchandise og mer i denne flotte butikken!

Royal Panda kampanjer og bonuser er unike, så les gjennom vilkårene først. Ikke gå glipp av den ukentlige Bamboo bonusen hver fredag ​​for å fylle opp balansen din. En 50% bonus opp til 1500 NOK er snadder. Spillere elsker bonuser like mye som pandaer elsker bambus!