Adjø til Miss May hallo til odds på Englands neste PM

Med Theresa snart gått, tory partimedlemmer albuer seg til å bli hennes etterfølger. Hvis du er ute etter å gjøre en pen slant på Storbritannias politiske kaos, er det dags å slå til. For noen kan det virke uetisk å utnytte den britiske folks krise og for noen kan det være et humoristisk utløp for frustrasjonen og usikkerheten som b har bragt.Adjø til Miss May hallo til odds på Englands neste PM

Når det kommer til Brexit-relaterte saker, virker det som om alt er rettferdig når du plassere innsatsene dine. Enten du tror at Brexit kanskje ikke vil skje innen 2025 eller artikkel 50. Uansett vil du bli tilbakekalt før utgangen av dette året. Britiske bookmakere som som Betfair og Paddy Power kniver om odds på utfallet.

Hvem blir UK’s neste Prime Minister

Boris Johnson en av de store favorittene. Theresa kunngjorde sin avgang, er hvem som skal overta som statsminister? Fru May hadde ikke engang avsluttet sin følelsesmessige tale før alle bookmakerene var ute med odds. Hvem vil bli hennes etterfølger? Boris Johnson leder avstemningene, er den klare favoritt blant sportsbøker med odds stablet på 13/8. Den tidligere borgmesteren i London ser ut til å ha et godt skudd på å bli neste PM, ifølge tabloidene.

Favorittene

Dominic Raab (4/1), Michael Gove (5/1) og Andrea Leadsom (8/1) virker som mer sane alternativer sammenlignet med at Johnson leder. Men bookmakerne lar ikke oddsen ende der. Det er en liste over politikere man kan satse på, noen av dem du har hørt, noen som er best igjen uhørt. Nigel Farage er også i spillet, selv om han ikke har uttrykt å være kandidat til PM ennå, med odds stabling på 66/1. Med god gammel Nige ved roret, ville det være en vet man ikke hva som vil se. Kast i Jacob Rees-Mogg (100/1) i ringen og vi har virkelig Brexit-bingo.

Ledelsen er imidlertid ikke bare reservert for de konservative. Vi ser også Jeremy Corbyns navn på oddslisten. De har odds på 50/1. Arbeiderpartiets leder synes å være usikre på om de vil støtte Brexit eller å forbli i EU. Mr Corbyn har valgt mellomgrunnen og vil nå tilbake en ny folkeavstemning, i hovedsak å la folket bestemme for ham hvilket banner som skal samle seg bak. Lykke til UK!