Dotard vrs. Rocket man i form av en spilleautomat

Dotard vrs. Rocket man i form av en spilleautomat. Det var vel bare å forvente at vi skulle se Trump eventyret i form av en spilleautomat. På den ene siden av kloden har forretningsmann og kjendis Donald Trump gjort en Simpsons profeti til virkelighet ved å bli USAs president. På den annen side har den tredje generasjonen av Kim-familien tatt over kontrollen over Nord-Korea. Den forrige er opptatt av å gjøre Amerika Great Again med hjelp av hans yndlingsaktivitet, Twitter. Nord-Korea hevder på sin side at de har et arsenal som er klart til å nuke oss sønder og sammen. Plutselig har verden gått inn i Cold War-modus igjen, bare at det er mye varmere!

Hvem trykker på knappen først?

Mens vi håper verden aldri når kommer til denne Armageddon-scenen, kan vi spille om det. Cue Red Tiger Gaming gir oss “Rocket Men”. En video slot tema som langt ifra har noe med Elton John’s hit fra 1972 å gjøre. Dette spillet er basert på denne uendelige duellen mellom disse to nokså selvhøytidelige statshodene. Og, som i virkeligheten, er det nok av overraskelser i denne spilleautomaten. Spillets RTP står på 96,12% og det er 20 vinnende gevinstlinjer.Dotard vrs. Rocket man i form av en spilleautomat

Alt er duket for en potensielt eksplosiv gevinst. La oss ta en titt på Donald Trumps og Kim Jong Un har lagret i deres respektive arsenaler. Først opp er Donald Trump med Don’s Driving Range. Presidenten vises på hjulene med sin golfklubbe og han knuser alle tapersymbolene fra hjulene. SLik har du større sjanser til å vinne, ettersom flere symboler vil slippe inn for å erstatte de som er fjernet. Don’s Driving Range utløses alltid på første hjul og varer til han blir lei av golf.

Kim’s wilds

I Kims lille spill vises den Nordkoreanske presidenten på hjul 5 for å teste sine raketter ved å skyte dem på hjulene. Alle symbolene som rammes av disse rakettene, blir til Wilds. Det er showdown! I Kim vs Don-bonusen lander scatter symbolet på den første spolen og Kim scatter lander på den femte hjulet under samme spinn. Da vil de to lederne sende missiler på hverandre til en av dem vinner. Høres dette ikke gøy ut? Om enn litt makabert.