Elsker du Wonder Woman?

Bally har gitt ut et Wonder Wonder-inspirert spilleautomat i form av Wonder Woman Bullets & Bracelets. Gled deg til en 5 hjuls spilleautomat med 40 betalingslinjer fullpakket med ekstrafunksjoner.

Selve spillet snurres med innsats på 0.50 per spinn på tvers av alle enheter. Temaet gir inspirasjon fra 70-tallet superhelte spilt av den ikoniske Lynda Carter. Med en retro-følelse er det en Mystery Symbol-funksjon der tilfeldige symboler blir et tilfeldig valgt symbol eller en wild for forbedret gevinst- potensiale.

Deretter har du U-Spin Wheel-funksjonen hvor du spinner hjulet for å vinne kontantbonuser. Inngang til en bonusfunksjon eller en fast jackpot er på plass. Det er også et andre hjul hvor Mega Jackpot kan bli vunnet. 2 funksjoner gir deg gratis spinn med 1 av dem som belønner deg med klebrig wilds på et utvidet hjulsett med opptil 100 betalingslinjer.

Sjekk ut Wonder Woman Bullets & Bracelets

Det beste er Transforming Wilds Free Games Bonus-funksjonen hvor du spiller med 100 paylines med wilds erstatter symboler tilfeldig på noen gratis spinn – disse wilds er klissete også som hjelper. Under noen frie spinn vil skiftende wilds skifte posisjoner for å gi deg klynger av wilds for større seier. For full detaljer, sjekk ut Wonder Woman Bullets & Bracelets slot gjennomgang.netent

Du kan spille Wonder Woman Bullets & Bracelets på Videoslots Casino – med over 2500 slots å velge mellom, de har også lagt til de nye irske mynter fra Novomatic. De har et stort utvalg av spilleautomater fra alle de beste programvareleverandørene som Microgaming, NetEnt, IGT, NextGen Gaming, Play ‘N Go etc – du heter det, de vil ha det!

Spill Wonder Woman hos VideoSlots

Registrer deg nå for å få 11 Starburst velkomst-spinn (ingen innskudd påkrevd). Samt en 100% første innskuddsbonus på opptil NOK 2000. Hvis du spiller regelmessig. Vil du sette pris på deres upåklagelig kundesupport og lynrask utbetaling – som et resultat har de vunnet en rekke bransjepriser. Vi ønsker riktig lykke til!