Er pre-match-odds alltid forskjellig fra løpende odds?

Forskjellen mellom de to spiller-modellene kommer ned til oddsene. Når spillet har startet på en bestemt kamp, ​​har bookmakere en mye sterkere følelse av hva som skal skje og vil justere oddsen tilsvarende i løpet av spillet.

På samme måte kan punters vurdere tilstanden til en kamp og ta en avgjørelse om en live-innsats er verdt det. Så mens oddsen kan være like opp til starten av spillet, når de har “sparket av”, vil løpende odds bli kontinuerlig oppdatert. Dette skaper ekstra spenning holde deg på kanten av setet. For eksempel, hvis du satser på at ett lag vil slå en annen og laget ditt går et mål opp, kan du selge eller bytte den innsatsen for et mindre beløp. De fleste store nettbaserte bookmakere tilbyr løpende odds. Hos Mobilebet kan du sette odds både i god tid i forveien eller i “real time” mens kampen er i gang.

mobilebet50 kr uten innskudd!
Sett inn 200 kr å spill for 800 kr!
Norges Beste Mobilcasino
Besøk Her

Hvor langt ute fra en begivenhet kan du satse?

Når kan du begynne å satse på et arrangement? Alt avhenger av hvilken type innsats du ønsker å plassere. For en typisk innsats. Hvor innsatsen er på utfallet av et enkelt spill eller kamp. Det ​​kan det være lurt å vente til all nyttig informasjon om lagene har blitt offentliggjort.mobilebet

Selvfølgelig kan du sette en innsats i god tid før dette og håper at med litt blind lykke er fremsynet fortvilende. Spill som er knyttet til sluttplasseringen til en turneringsliga eller et mesterskap. For eksempel posisjonen en fotballag kan fullføre ligaen i – kan plasseres lenge før sluttresultatet er kjent.

Sportsfans kan ha glede av begge oddstyper

Fans ofte satse på utfallet av den neste Premier League-mesteren om sommeren. Selv om resultatet ikke vil bli kjent før neste mai. Dette skjer vanligvis i begynnelsen av sesongen; innsatsen er basert på forrige sesong statistikk og sommer signeringer, før noen spill har blitt spilt.

Hva er poenget med å satse så langt i forveien?

Selvfølgelig kan punters kanskje bare ønske å tilbakebetale favorittlaget eller spilleren, uansett detaljene som senere kommer til syne. Men siden bookmakeren har liten informasjon for å bedømme situasjonen tidligere, finner han seg med utsiktene til mye høyere odds og en større avkastning dersom en innsats viser seg fruktbar.