Et friskt pust! Møt Magnet Gaming!

Du har kanskje ikke hørt om Magnet Gaming, en lite spillutvikler fra Danmark lansert i 2014. De har jobbet med utvikling av en liten portefølje av online spilleautomater som er nyskapende, morsomme å spille, og som alle har unike bonusfunksjoner.

Så langt er det bare lansert denne lille gruppen totalt 14 spilleautomater levert med hjelp av cutting edge teknologi basert på HTML 5. Dette tillater dem å levere kvalitet spill på tvers av alle formater, inkludert stasjonære PCer, mobile enheter og nettbrett.Magnet Gaming

I fjor inngikk Magnet Gaming en avtale med Microgaming å distribuere sine spill til operatører utenfor Danmark gjennom deres Quickfire-plattform. Dette betyr Magnet spill nå utkommer på casinoer som holder Malta og Gibraltar lisenser. Magnets filosofi har 3 nøkkelverdier: underholdning, nye spillefunksjoner og ansvarlighet. Statistikk viser allerede at Magnet Gaming spilleautomater har lavere churn enn flere av konkurrentene.

Til dags dato har de fleste av deres spilleautomater er 3 hjul X 3 rad og hvis du spiller dem fra de eldste til de nyeste automatene vil du legge merke til hvordan de har forbedret dette formatet. Deres nyeste spilleautomater Inspector Clueless, Gold Rush, Haunted House og Fish Tank er alle virtuelle mesterverk. Hver spilleautomat følger en unik tema, men har også noen flotte funksjoner som er presentert på alle Magnet spill. I hovedspillet vil hvert vinnende spinn utløse et gratis spinn X 2, som fortsetter å vinne og multiplikatoren kan nå X5. Alle har 3 bonuser og 2 jackpotter.

Svømm med fiskene i Fish Tank!

Stup inn i et 3D akvarium med krystallklart grafikk, skarpe lydeffekter og glatt gameplay takket være bruk av den nyeste teknologien WebGL. Oppmerksomhet på detaljer i denne lille gullfiskbollen er rett og slett fantastisk, og det er lett å glemme at du faktisk spiller på en spilleautomat. Spillet har 3 bonusrunder, Alge Attacc, Bubble Buster og Feeding Frenzy som kan resultere i noen formidable gevinster! Nå kan du sjekke ut Fish Tank og andre magnetiske spill på for eksempel Svedala.