EveryMatrix gir operatører mulighet til å raskt lansere esport

EveryMatrix har forbedret OddsMatrix Services for å svare på sportsbettingmarkedets etterspørsel etter å finne nye underholdningsalternativer for spillere over hele verden. Nye utbygginger inkluderer lansering av en ny skreddersydd Esports Hosted Solution og utvidelse av dekningen. Dette kan nesten doble antall hendelser og øke videostreamingfunksjonene.

Opprinnelig lansert i begynnelsen av 2019, har OddsMatrix esports-tjenester blitt utvidet massivt de siste ukene. Dette er for å støtte kundenes bestrebelser på å utforske andre sportsforretningsmuligheter. COVID19 har ført til masse- kanselleringer av tradisjonelle sportsarrangementer over hele verden.

Mye annet å ette spill på

Å tilby tilgang til et markedsledende utvalg, inkludert svært populære titler som FIFA, NBA2k, CS: GO, LOL, Dota, blant mange andre, OddsMatrix konkurransedyktige dekning utgjør månedlig mer enn 8000 arrangementer og 5000 live-arrangementer. Videostreaming tilgjengelig for over 90% av live-arrangementer og et stort utvalg spesialiserte spillmarkeder som er spesifikke for esports. Slikt kan kompensere for Champions League og Bundesliga.EveryMatrix gir operatører mulighet til å raskt lansere esport

Den nye Esports Hosted Solution gjør det mulig for bookmakere å lede sportsspillere til esports ved å legge til en ekstra fane eller menyelement med et veldig sterkt esports-tilbud, fullt vert og administrert av OddsMatrix. Den nye løsningen kan integreres med eksisterende sportsbooks og mobilapper om to uker.

Uttalelse fra EveryMatrix

Ebbe Groes, konsernsjef, kommenterer: “Sammen med virtuell sport er esports veldig i fokus under denne sensitive situasjonen. For esports har vi sett en enorm økning i omsetningen de siste ukene. Og vi forventer å se tallene øke enda mer. Dette er en tydelig indikator på at esports er klare til å trappe opp i mainstream. Og kan også appellere til vanlige spillere, ikke bare for dataspillentusiaster. Spesielt er det å satse på sportsbaserte dataspill som FIFA og NBA2K ekstremt populære som et enkelt kryss for tradisjonelle sportsspillere. Dette kan gi etterlengtede inntekter i disse vingelige tider.”

Esports-tjenestene kan integreres i en allerede eksisterende sportsbook som en rask Esports Hosted Solution, med en personlig front-end og sømløs integrasjon av lommebøker og spillere. Fint å se for de av dere som savner sport.