Følelsene kjører helt vilt på Emoji Planet!

Voksne over en viss alder forstår egentlig ikke emojis. Mange føler at det er ytterligere bevis på å dumme ned vårt språk. Deretter er det millenials som kan snakke flytende bare ved hjelp av emojis. Emoji har tatt sosiale medier med storm, og nå har de blitt både en film og en spilleautomat.

Følelsene kjører helt vilt på Emoji Planet!

Utviklet av NetEnt og lansert 23. august, for å samenfalle med Emoji Movie. Emoji Planet spilleautomat spruter med morsomme og helsprø emojis gir høy underholdning. Spillerne samler emojis for å utløse en av de spennende bonusfunksjoner. Disse produserer mega og super mega-vinns. Gjør deg klar til en følelsesmessig omgang!Emoji Planet

I stedet for å snurre hjul og betalingslinjer bruker Emoji Planet den populære lavine-funksjonen. Denne funksjonen gjør at vi straks tenker på Gonzo’s Quest. Faktisk kommer Gonzo selv til og med opp på denne quirky spilleautomaten fra tid til annen.

Lavine-funksjon på Emoji Planet

Emoji Planet har 6 X 5 hjul og lavine-funksjonen som aktiveres på hver seier. De vinnende symbolene eksploderer og mer kaskader ned for å erstatte dem. Det har også monster-gevinster, opptil 5000 ganger din første innsats. 5 samme symboler i en klynge er en seier. Wild symboler vises hvor som helst og kan erstattes av alle symboler

Det er 5 Emoji meter plassert på høyre side av skjermen. Samle 12 symboler for å aktivere en funksjon.

Funksjonene er:

  • Bombe-funksjonen – 8 tilfeldige symboler blir ødelagt og erstattet av en mynt verdt 5-100 ganger innsatsnivået.
  • Pizza-funksjon – 3 x 3 overlegg vises tilfeldig utløsende gevinster.
  • Kiss-funksjonen – 3 Sticky Wilds vises tilfeldig og forblir på hjulene.
  • Rocket-funksjon – En stabel på 10 Wild-symboler ser ut til å produsere garanterte gevinster.
  • 2 Hearts funksjon – Total gevinst multipliseres med antall ganger meter har fylt opp pluss en.

Her kan du finne Emoji Planet

Emoji Planet kan spilles på alle casinoer som tilbyr NetEnt-spill. Det er en høy volatilitetsmaskin, som betyr tørre perioder uten gevinster. Men når du først treffer “gråte av glede” emoji stil!