Husk dette før du starter online sportsspill

Kanskje du allerede satt noen spill hos norsk tipping. Online sportsbetting er ikke det samme fordi på online sportsbøker er det mange flere spillalternativer som venter på deg. Ved store sportsarrangementer kan du noen ganger plassere opptil 250 forskjellige typer spill på bare én enkelt kamp. Du kan plassere en seier, et uavgjort eller en tap. Men det slutter ikke der. Nå kan du satse på vinnere av første halvdel, score spådommer, handikapsspill, målskårer, skader, feil og masse mer under mange vanlige typer spill. Det er lurt å gjøre litt bakgrunnscheck før du begynner å plassere innsatser. Sjekk hvordan de ulike typer innsatsen fungerer og hva sjansene er for å vinne på en viss innsats.

Før du begynner å spille hos en online bookmaker er det veldig viktig å være sikker på at du bare spiller med penger du kan gå glipp av. Spill aldri med penger du trenger for ditt daglige liv. Dette er penger du trenger for å kjøpe mat, forsikring og å betale til livets opphold.

Velg en online sportsbok med omhu

Når du er 100% sikker på at du vil begynne å satse på sport, er det på tide å velge din nye sportsbok. Du kan bare plassere innsatser ved sportsbegivenheter når du har en verifisert konto hos en lovlig online bookmaker. På vår nettside finner du en valgt mengde bookmakere for noeske spillere. Vi la til disse bookmakere fordi de er 100% sikre og pålitelige, og de gir deg en interessant bonus når du blir med dem.

Husk dette før du starter online sportsspillSlik begynner du på en online sportsbok

  • Velg et nettcasino med sportsbok du liker
  • Registrer en gratis konto på hjemmesiden deres
  • Bekreft kontoen din med aktiveringslenken i e-posten din
  • Åpne sportsspillsseksjonen på nettsiden
  • Finn interessante spill

Såkalte tipsters gir deg daglige tips for betting. Noen ganger kan de sende deg i riktig retning. Gjør et første innskudd med ekte penger og avgjør om du vil bruke den tilgjengelige bonusen. Lykke til!