Hvor ble det av Phantom of the Opera fra NetEnt?

For litt siden delte vi vår begeistring med våre lesere over oppkommende lanseringer av Phantom of the Opera spilleautomater. NetEnt hadde tatt ut de store kanonene. Det var mye snakk i bransjen, og alle gledet seg til duellen mellom Microgaming og svenskene med spenning.netent

NetEnt The Phantom of the Opera skulle ha blitt lansert den 24. juli. NetEnt skulle nemlig være først ute. Uten et ord er det nå ingen steder å finne. Som vanlig laget NetEnt en kort introduksjonsvideo, slik at alle som er interessert kan både se den nye spilleautomaten. Den hemmelighetsfulle Phantom of the Opera ble til og med lastet opp på YouTube. Nå er videoen helt borte!

Som vanlig har NetEnt masse informasjon på deres hjemmeside, hvor det har vært i stand til å lese om den planlagte spilleautomaten. Hvis du gjør et søk på nettstedet deres i dag finner du null informasjon.

Hva skjedde med Operafantomet?

NetEnt misset lanseringsdatoen for første gang på lang tid. Den lenge etterlengtede spilleautomaten har forsvunnet. Dette er en riktig uvanlig situasjon. Dette er ikke NetEnt som vi kjenner. Hva i all verden skjer her?

Vi kan bare spekulere i at dette har å gjøre med rettighetene til lisensiering. Tidligere i år var denne spillprodusenten nødt til å fjerne tre andre populære online spilleautomater. Vi vinket farvel til Aliens og de to South Park-titlene vi likte så godt. Mange fans er helt ifra seg etter at disse to spilleautomatene forduftet. Nå får vi ikke Operafantomet heller ser det ut til. Selvsagt vil holde våre lesere oppdatert på Phantom of the Opera farsen. Så snart vi vet mer er du den første til å vite mer.