Kampen om å innta USA fortsetter for Ladbrokes

Kampen om å innta USA fortsetter for LadbrokesLadbrokes Holding GVC er desperat for å utvide tilbudet sitt i det amerikanske markedet som flere stater kanten mot legalisering av online spill. Bookmakeren er et av verdens navn på husholdningen og rykter har sirkulert i en stund at Ladbrokes kommer til å bli med som William Hill i å frigjøre sine tilbud i USA.

Det ville være et stort trekk for GVC, spesielt hvis de også slipper en app sammen med en online-pakke. Ladbrokes app gjennomgang artikler er enormt lauding firmaet og få et stykke av den amerikanske kaken og det kan være stor for virksomheten.

norgesspillSett inn 100 kr å spill for 600 kr!
Norsk favoritt
Spill Casino og Odds
Besøk Her

Søker nye markeder

Ladbrokes er opptatt av å øke fortjenesten etter et tap på 18,9 millioner kroner i fjor. Mens endringen i loven for å redusere maksimumsinnsatsen på fast-odds-maskiner. GVC har allerede klart å sikre en avtale med MGM på sportsbetting verdt $ 200million som de ser ut til å følge William Hill og Paddy Power Betfair.

Avtalen slo et felles 50-50 venture mellom GVC og MGM kalt Roar Digital. Det kunne bane vei for Ladbrokes å også flytte inn i New Jersey og Nevada. Ladbrokes har sett at nettbaserte nettoinntekter øker 19% i 2018. Kenny Alexander, konsernsjef i GVC Holdings, mener at virksomheten vil fortsette å trives i løpet av det neste året, særlig ettersom det amerikanske tilbudet utvides.

Uttaelser fra CEO Alex

Alexander sa: “Jeg tror vi er i god form. Vi vinner for øyeblikket, og vi regner med å fortsette å vinne i 2019. “Vi er ganske bullish over Storbritannia. Jeg tror folk dømmer om Storbritannia fordi det er brukt i utgangspunktet til å dekke inkompetanse og under-ytelse. Det er min syn på det. “Så ikke hør på dommen og dummen. Vi er i en høyvoksende sektor, det er fortsatt en morsom sektor å være med, og vi vinner. ”

Deres rykte vil utvilsomt hjelpe ettersom Ladbrokes og Coral-navnet er blitt husstandsnavn over hele Europa. Når det skjer, er det usikkert. Imidlertid vil 2019 se at GVC-merket går tå-til-tå med likesinnene av William Hill som likeså av New York og andre stater som er kanten nærmere legalisering av sportsspill og online-satsing. Lykke til!