King Midas eller Gold King? En vennskapelig duell

Det er ingen hemmelighet at casino leverandører liker god konkurranser med hverandre. Det er ikke første gang tilbydere har kopiert hverandres produktkonsept. For eksempel annonserte Microgaming utgivelsen av deres Phantom of Opera bare en måned eller så etter NetEnt’s Phantom’s Curse.

Lang historie kort, ting kan bli litt feisty i iGaming-virksomheten. Se bare på i år. Her har Red Tiger og Play’n GO begge utgitt spilleautomater om myten om King Midas. De to sporene, Midas Gold (Red Tiger) og Gold King (Play’n GO), er like i form av grafikk og design. Men de er forskjellige på måter som virkelig betyr noe: gameplay.

Hvem er den ekte kongen mellom disse to?

Hvilken har de beste utbetalingene? Er du enig eller uenig med vår dom? Statistikken: Midas Gold. Midas Gold Slot – King SymbolRed Tiger tar på den gamle greske myten sikkert ser flott ut. Men det beste er at det er 243 måter å vinne, i stedet for de vanlige faste betalingslinjene som kommer med de fleste spor. Som vi har kommet til å forvente fra Red Tiger, har Midas Gold høy volatilitet og har et høyt maksimumsbet på $ 500. Perfekt for alle highrollere på jakt etter en god deal. Den har også en gjennomsnittlig RTP på 96,26%.playngo

Imidlertid er det ikke noe spesielt. Sammenlignet med andre Red Tiger-slots som Epic Journey, eller Three Musketeers, blir det skuffende å se at Midas Gold ikke har mange funksjoner.

Hovedsakelig har den bare en “Midas Touch” -funksjon som gir respins. Det gjør også låste symboler på hjulene til “gull”. Men, bortsett fra det, er det ingen Wild symboler eller Bonus spill.

Hva med Gold King?

Statistikken: Gold King. Gold King ble sluppet den 26. februar, så denne er rykende fersk. ‘Gold King’ er i utgangspunktet bare en annen term for ‘King Midas’. Grafisk liker vi Midas Gold litt mer på grunn av den fine grafikken. Men når det gjelder andre aspekter av spillet trenger vi litt mer spilletid.

Gold King har en over gjennomsnittet RTP på 96,52%. Dessuten er det også en høy volatilitets spilleautomat med en enorm maksimal gevinst på $ 500 000. Maksimal innsats mulig er $ 100, noe som er litt lav for highrollers. Gold King handler om Free Spins. Her finner du Super Spins og Golden Spins. Gold King har også Wild symboler og Super Stack-funksjonen. Så hvem er vinneren i slottets kamp? La oss vite hva du syns.