Mirror Mirror er et nytt eventyrspor fra NetEnt

En ny eventyrslot er på plass. Liker du Red Riding Hood og Hansel og Gretel vil du elske denne nykommeren. Mirror Mirror er NetEnts siste bidrag i Fairytale Legends-serien. Her er det fokus på Snøhvit. Den sjalu dronningen som vil være den vakreste i hele landet, for enhver pris.
La oss starte med dette spillets utseende. Sporet er satt i en grønn skog, ved inngangen til en gruve som er synlig i bakgrunnen. Som vi har kommet til å forvente fra NetEnt er animasjonen og designen overveldende detaljert. Den vakre grafikk stimulerer fantasien og hensetter deg i en eventyrverden.

Mirror Mirror Oppsett

Spillstrukturen er ganske standard – 5 hjul, 3 rader og 243 faste betalingslinjer. NetEnt ser ut til å favorisere dette oppsettet, og det ser ut til at spillerne setter pris på det. Eller i det minste har ikke vi hørt noen klager på det. Symbolene inkluderer Snøhvit, den onde dronningen, og alle de syv dvergene fra denne klassiske historien. Se opp for det forgiftede eplet!

Mirror Mirror Spesialfunksjoner

Når det gjelder funksjoner, har Mirror Mirror ™ mer enn du kan forestille deg. Bortsett fra gratis spinn og mynt vinner, lover dette sporet en klikkbar Mining Bonus hvor spillerne får grave fram myntgevinster. Skogen er fylt med feer, som også vil skjenke overraskelser til heldige spillere. Disse inkluderer Fairy Magic Spins, Fairy Surprise og Fairy Mirror Feature.Mirror Mirror er et nytt eventyrspor fra NetEnt

Dette sporet lover en RTP på 96,48% og en 1,500 maksimalt gevinst på en enkel gevinstlinje i hovedspillet. Sammenfaller gevinstene kan du treffe en magisk maksimum på 182.250 mynter. Dvergene kan være gruveeksperter, men spillerne har muligheten til å utnytte noen tilfredsstillende gevinster fra denne spilleautomaten. Fairytale Legends: Mirror Mirror ™ ble lansert den 24. juli. Vi forventer at mange av dere vil finne dette spillet helt eventyrlig.