Norsk Tipping omfavner e-sports

Den er bare en eksklusivt lovlige leverandøren av lotteri og sport i det norske markedet. Det er Norsk Tipping, som nå inngikk en partnerskapsavtale med Scout Gaming Group. En lisensiert og regulert leverandør av B2B Fantasy-sport og pool betting. Den Stockholm-baserte Scout Gaminggir støtte for motorsport og ligaer gjennom et internt StatCenter som gir sanntidsinformasjon til spillerne. Nå vil de være tilgjengelig gjennom Norsk tipping-produkter. Scout Gaming ble valgt av Norsk Tipping som deres partner for denne viktige, strategiske retnin. Det er bare så synd at Norsk Tipping fortsatt får lov til å balle på egen hånd. Andre aktører er selvsagt fortsatt uaktuelle på den norske banen.

Her skal det skrytes

Norsk Tippings direktør for innovasjon og utvikling, Per Kristian Mengshoel forklarte avgjørelsen. ”Norge er ansett som en av de største fantasy-spillende nasjoner i Europa, og derfor har vi som mål å kanalisere så mye av spillerne som mulig til et lovlig regulert og ansvarlig miljø.Norsk Tipping omfavner e-sports

Denne avtalen med Scout Gaming gjør det mulig for oss å utforske og iterere, og sikre den best mulige løsningen på det norske markedet. Vi jobber for tiden med å foreslå spilleregler som må godkjennes av norske spillmyndigheter” Ja vel. Det får være som det er, så lenge det er statsmonopol.

Scout Gaming er vinneren i dette

Scout Gaming kom ut som den ledende konkurrenten i anskaffelsen, og vi gleder oss til å samarbeide med dem. Dette kan vise seg å være en viktig fremtidig produktkategori for oss, der vi håper å se langsiktig potensiale. Administrerende direktør for Scout Gaming, Andreas Ternström, kommenterte avtalen: “Norsk Tipping er en strategisk veldig viktig kunde for Scout Gaming. Norge er også et veletablert land for Fantasy-spillere. Gjennom at Norsk Tipping kan tilby Scout Gaming-porteføljen, vil forbrukerne ha tilgang til en moderne og regulert løsning. Vi er overbevist om at Norsk Tipping vil lykkes med sine kommersielle og regulatoriske ambisjoner. Lykke til med alle deres ablegøyer!