Norsk Tipping velger en eneste live streaming

Det norske statsloteriets sportsbok Norsk Tipping har valgt Stats Perform’s Watch & Bet-tjeneste som sin eneste leverandør av direktesendt video. Dette ble klart etter et konkurrerende anbud. Tjenesten inkluderer tusenvis av premium og tidsbestemte strømmer for norske spillere. Dette er en stor fjær i hatten for Stats Performs sterke globale live streaming-pakke. Den inkluderer LaLiga og Ligue 1 blant over 80 andre fotball-konkurranser. I tillegg til IIHF ishockey, WTA og ATP tennis , EHF håndball, basketball, dart, cricket, esports og mye mer. Statseide Norsk Tipping er det siste skandinaviske lotteriet for å integrere Stats Performs live-strømmer i deres online sportsbook. De er nå i samme båt som et stort antall topp sportsbøker og lotterier fra hele verden.

Hvordan dette samarbeide skal fungere

Hans Erland Ringsvold, sjef for spillvirksomhet i Norsk Tipping, sa: “Å tilby livestrømmer er noe vi ser frem til å kunne tilby kundene våre. Streaming gir live underholdning og gir spillerne mer innsikt i hva de satser på. Dette gjør Norsk Tipping til et enda mer relevant nettsted å bruke tid på. Stats Perform kom gjennom som den foretrukne strømmetjenesteleverandøren etter en konkurransedyktig anbudsprosess. Vi liker deres sterke portefølje avrettigheter, god 24/7 dekning og arrangementer med høy attraktivitet for det norske markedet. Vi ser frem til å samarbeide.”Norsk Tipping velger en eneste live streaming

Andrew Ashenden, Chief Betting Officer, Stats Perform, la til: “Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med Norsk Tipping. Live streaming skaper den ultimate avrundede, underholdende spillopplevelsen ved å sette live ekte sport av høy kvalitet rett i sportsboken. Vi er stolte over å ha blitt klarert om å samarbeide med et annet lotteri og gleder oss til å se de positive tilbakemeldingene fra Norsk Tippings kunder.”