Okolie versus Askin. Hvem er din favoritt?

Nå tilbyr norske sportsbøker gode odds på Okolie til outbox Askin. Dette er den 10. pro kampen for verdens cruiserweight prospekt Lawrence Okolie, og han ser fram til å vinne sin tredje tittel på rad. Vil han lykkes i seier på Wembley Stadium den 22. september? Kampen vil finne sted like før heavyweight-mesteren Joshua forsvarer sin verdenstitel mot det russiske kraftverket Alexander Povetkin. Tidligere Olympian Lawrence Okolie er en av de stigende stjernene i britisk boksing. Han ønsker å gjøre det til hele tre titler i tre kamper når han møter Blackpools Askin. Likevel er Matty Askin den forsvarende mesteren, og han er mer erfaren. Det kan derfor være et risikabelt trekk å satse på Okolie for å vinne mot Askin!

mobilebet50 kr uten innskudd!
Sett inn 200 kr å spill for 800 kr!
Norges Beste Mobilcasino
Besøk Her

Okolie den britiske Cruiserweight nye stjerne

Lawrence Okolys rangering har økt raskt. Etter at han gulvet Isaac Chamberlain to ganger for å sikre WBA Continental belte foran en stor mengde på The O2 i februar 2018. Han la til Commonwealth-tittelen med en tredje runde knockout av Luke Watkins (13-0) i juni. Den neste kampen blir hans eneste 10. pro kamp, ​​men han samler allerede belter med 7 knockouts og null tap.

Hva med Matty Askin

På den andre siden av ringen står Matty Askin. Askin stoppet Welshman Craig Kennedy (16-0) i seks runder og vant Lonsdale-beltet i mai 2017. Han forsvarte videre med en hensynsløs andre runde mot Skottlands Stephen Simmons (18-2) i mars. Askin tror at han er i stand til å ødelegge Okolys rekord innen fem runder.mobilebet

Okolie er favoritten! Ifølge de beste online oddssidene vi sjekket ut er Askin kanskje litt for selvsikker. Dette kan gå imot ham i ringen. Selv om Askin er den forsvarende mesteren, og han er mer erfaren, er Okolie stor og kraftig. Hvis Askin ikke klarer å bevege seg raskt nok kan han miste KO innen noen få runder. Vi er kjempespent!