Ønsk høstens ankomst velkommen med 40 & Hot & Cash

Sommeren er en av de beste årstidene. Og i år har den vart leeenge i 2018 over hele det langstrakte land. Dessverre er det på tide å si adjø til årets sommer og ønske høsten velkommen. Hvorfor ikke sjekke ut et flott nytt spor fra EGT Interactive. En liten men dyktig programvareleverandør. Alt du trenger å gjøre er å gå et hvilket som helst EGT Interactive Casino du liker, og prøve et spinn på deres siste 40 Hot & Cash-spor.

Velkommen høst og frukt i alle former

Inspirert med varme sommertemperaturer besluttet EGT å skape et frukt-inspirert spor. Høstens grøde kaller man det visst. Ganske visst er dette et noe vanlig tema for et spor, men vi ser mye potensiale i 40 Hot & Cash. EGT har helt klart sørget for at du avslutter sommeren med stil og velkommen høsten med åpne armer. For ikke å glemme alle de potensielle store gevinstene du kan høste.

Introduksjon av 40 Hot & Cash

Hva kan du forvente fra denne nye spilleautomaten? En ting er sikkert her, 40 Hot & Cash-slot tilbyr masse lekre frukter og interessante vinnende kombinasjoner. I motsetning til mange andre fruktinspirerte online-slots, blir du hensatt i et dynamisk miljø. Du blir bare glad av å spille denne slotten. Alt ser optimistisk ut, fra fin design med skarpe farger til de muntre lydeffektene som utløses når en vinnekombinasjon dannes.Ønsk høstens ankomst velkommen med 40 & Hot & Cash

Dette spillet tar deg tilbake i tid på sin egen måte. Du kommer til å oppleve hvordan de gamle online-spilleautomatene så ut, og hvordan det var å spille dem. Mange nordmenn savner fortsatt spilleautomatene som var i enhver kiosk tidligere. Men, denne online spilleautomaten leveres med en moderne vri. Ulike frukter, modne og fargerike, vises som symboler sammen med Lucky 7 symboler, stjernesymboler og jackpot symboler. Lykke til og spill ansvarlig!