Politiske odds for 2020-avstemning Donald Trump

Politiske odds forutsier president Donald Trump tap. Seks demokratiske 2020 håpefulle nå ute av valget. Vi kan bare håpe! De politiske oddsen varmes opp når presidentvalget i 2020 kommer nærmere. Demokratiske håpefulle fortsetter å trekke seg fra racet. President Donald Trump spøkte mye om Kirsten Gillibrands kampanjeavslutning i 2020 nylig. Men nåværende politiske odds sier at han kanskje ikke ler når valget kommer.

mobilebet50 kr uten innskudd!
Sett inn 200 kr å spill for 800 kr!
Norges Beste Mobilcasino
Besøk Her

Hun slutter seg til den tidligere lovgiveren fra West Virginia, Richard Ojeda, USAs rep. Eric Swalwell (California). Colorado Gov. John Hickenlooper, Washington statsminister Jay Inslee. Og til også USAs rep. Seth Moulton (Massachusetts) som demokratiske frafall i 2020.Politiske odds for 2020-avstemning Donald Trump

En trist dag for demokratene, Kirsten Gillibrand har droppet ut av presidentvalget. Jeg er glad for at de aldri fant ut at hun var den jeg virkelig var redd for, twitret Trump spøkefullt.

Odds på tap over hele fjøla

Den mest populære oddset har vært på tidligere VP Joe Biden, og hans handelsvolum var på 4,56 millioner aksjer utvekslet. Mayor Pete er den neste demokratiske kandidaten som er spådd å droppe ut. Det er fem topprunnere. Elizabeth Warren (Massachusetts), Biden, senator Bernie Sanders (Vermont), senator Kamala Harris (California). Buttigieg (opprinnelig fra Malta) har de politiske oddsen 37-åringen som favoritt til å trekke ut neste.

Uansett er Buttigieg frontløperen i markedet som spør “Hvem av disse demokratene vil droppe ut neste gang?”. Aksjene hans handles til 57 øre, med Harris neste på 28 øre. Warren er fortsatt den demokratiske favoritten på 33 øre, med Biden neste på 27 øre. Sanders er på 15 cent, Yang 12 cent, Harris 11 cent, og Buttigieg syv cent.

Trump Odds

Til tross for kaoset i Det demokratiske partiet, tror bookmakere at USA vil kaste ut president Donald Trump fra Oval Office. William Hill som tilbyr demokratekandidate et odds på 4/5, og republikansk kandidat 10/11. Det gir demokratene et lite forsprang. Disse spillene kan bare plasseres utenfor USA, så her er det bare å ha det gøy! Sjekk ut Mobilebet for de beste odds.