Royal Panda gir ut 10 innskuddsfrie free spins på Starburst

Lager du en konto hos Royal Panda vanker det free spins. Free spins helt uten krav til innskudd. Vi er i godhjørnet i dag. Da jeg brukte mine free spins vant jeg 70 kroner! Ikke verst for en mandagsmorgen om jeg må si det selv. Royal Panda er bedre enn noensinne. La den trivelige pandabamsen hjelpe deg til store gevinster. Spenningen er på topp på dette norske nettcasinoet.

RoyalPanda10 freespins uten innskudd på Starburst
100% Bonus Opp til 1.000 Kr
Vinn med Panda!
Besøk Her

Digger du blackjack? Ta sjansen og vinn 2100 kr i cash hver måned med Lucky 21. Spill Royal Panda Live Blackjack den 21. Får du en blackjack vil du motta en ekstra cash premie. Neste dag er du 2100 kroner rikere!

Start helgen i stil med 1500 kr Bamboo Bonus

Alle spillere elsker bonuser, akkurat som pandaer elsker bambus. Benytter du den ukentlige Bamboo Bonuser legger det en 50% bonus på maks 1500 kr. Den ukentlige Bamboo Bonusen er tilgjengelig på fredager. Signer opp for Royal Panda nyhetsbrev eller motta kampanjer på sms. Slik går du ikke glipp av noe.

Hent din 1000 kr velkomstbonus + 10 Free Spins på Starburst

Alle elsker en god bonus. 10 free spins kommer uten krav om innskudd. Skulle du bestemme deg for å foreta et innskudd venter denne bonusen. Royal Panda matcher beløpet ditt opptil 1000 kr. Gjør du et innskudd på 1000 kr, gir de deg 2000 kr å spille for.royal panda

Nyt av norsk, vennlig kundeservice på en norsk nettside. Nordmenn mottar regelmessig spesialtilbud som bare gjelder oss. Vi er veldig begeistret over Royal Panda sine spillesider. Du vil forhåpentlig også elske den koselige pandabjørnen. Sjekk ut en av de mange storlanseringene fra September. De fleste store utviklere har sluppet en ny spilleautomat i det siste. Vi ønsker lykke til!