Sett odds på Oscars 2019

Black Panther har gått inn i Best Picture-løp med sjakk seirer på Screen Actors ‘Guild Awards. De slår filmens oddsen fra 40/1 til 16/1 i Oscars 2019-spillet. Regissert av Ryan Coogler, Black Panther i forrige uke, ble den første superheltefilmen nominert til beste bilde på Academy Awards. Mange følte at det ville være den eneste gevinsten for den nyeste Marvel Studios-skapelsen.

Kan Black Panther vinne årets Oscar? Black Panther cast vunnet på Screen Actors Guild Awards 2019 etter å ha vunnet toppfilmprisen, slått Black Panther av medarbeiderne A Star Is Born, BlacKkKlansman og Bohemian Rhapsody – Critic’s Choice-vinneren, som har gått på å vinne Oscar 14 ganger siden 1999.

Odds så langt

Sett odds på Oscars 2019

Black Panther nå en generell 16/1 sjanse (fra 40/1), og ikke større enn 18/1 for å vinne Oscar. Men det er fortsatt en stor outsider, bare Bohemian Rhapsody (20/1) og Vice (50/1) rangert lavere i oddsen, så hva er sjansene egentlig? Finn et nettcasino med en god sportsbok på våre sider.

Hva handler Black Panther om? Black Panther er skrevet og regissert av afroamerikanere, samt stjernespillende afroamerikanere Chad Bosewick og Michael B. Jordan og Kenyansk-Meksikanske Lupita Nyong’o.

Det tar på seg spørsmål om rase og fordommer gjennom en futuristisk historie om en ung afrikansk konge og hans nasjon, Wakanda, hjemmet til sjeldne metallviban, som gir Black Panther Tribe sine supermenneskelige krefter.

Fortellingen om T’Challa og Wakandans kamp rammer hardt raske og politiske notater, men det gjør det også med humor og alle kjennetegnene til andre Marvels Comics-filmer. Det er nå større enn de andre selv, perfekt uthevet av #BlackPantherChallenge.

Tidlige tips for 2020 Oscars

Kaptein Marvel å bli utgitt i mars 2019, kan være Oscars 2020 tips. Det forteller om kraften til Black Panthers budskap. – Når Frederick Joseph forsøkte å kopiere initiativet med kaptein Marvel, studioets første kvinnelige ledede film, har Captain Marvel Challenge ennå ikke tatt av. Ta fram finstasen og se Oscars i stil.