Slik fungerer live dealer roulette

Live forhandlerroulett trives på teknologi som består av OCR-teknologi, spesiell programvare og webkamera. Programvaren koordinerer hver aktivitet i roulette-økten. Den behandler alle spillene og avgjør utfallet med hjelp av forhandleren til de deltakende aktørene.

Før opptaket starter, fanger programvaren forhandleren (som sitter i nærheten av et roulettehjul i den andre enden) gjennom webkameraet. Bildet overføres til hver spiller som er koblet til systemet. Programvaren fanger også all nødvendig informasjon fra alle tilkoblede spillere og viser den til skjermen som brukes av forhandleren (croupier).

Slik kommer du i gang

Ved starten av sesjonen vil forhandleren signalere spillerne for å begynne å legge innsatsen mens han/hun er opptatt av å se spillernes informasjon på skjermen. Hver spiller ser på skjermen og plasserer hans eller hennes spill. Rutenettet som presenteres for hver spiller er det samme. Alle deltakerne har lov til å plassere innsatser innen en angitt tidsperiode hvis klokken går i hjørnet av skjermen.Slik fungerer live dealer roulette

Når den angitte tidsperioden er over, signaliserer systemet spillerne for å fullføre plassering av sine spill. Etter at forhandleren hadde funnet ut at alle spillere har lagt sine spill, kunngjør han/hun “ingen flere spill”. Dette er et uttrykk som gjenkjennes av programvaren som den reagerer på ved å stenge innsatsen.

Hjulet går

Den andre delen av sesjonen legger de innsatte spillene for å teste. Forhandleren spinner ballen i motsatt retning til det roterende roulettehjulet som alle venter på resultat av. Alle spillere kan se hva som skjer på hjulet. Ballen vil etter hvert slå seg ned på en av de 37 nummererte slots (38 i Amerikansk). Alle de individuelle spillene blir vurdert på det resultatet. Kameraet skifter til hjulet og sender utfallet til hver spiller. I tillegg leser OCR-teknologien det vinnende nummeret og sender det til programvaren som overfører den til spillerne. På et millisekund vil programvaren behandle resultatene og sende de vinnende tallene til spillerne og utbetale nødvendige gevinster. En annen sesjon starter etterpå. Lykke til!