Slik kan du dra nytte av free bets

Så hva skal du gjøre med din free bet? Hva er den beste måten for å få din gratis innsats konvertert i kontanter? Vårt gratis spilletips er å være fornuftig og ikke å forvente for mye.

mobilebet50 kr uten innskudd!
Sett inn 200 kr å spill for 800 kr!
Norges Beste Mobilcasino
Besøk Her

Siden det er en gratis innsats, og innsatsen ofte er 100 kr eller mindre, vil du ikke bli millionær. Men det er mulig å konvertere gratis bets til en rimelig bra start-bankroll. Avhengig av typen gratis bets du har er det viktigste å bestemme hvor mye penger du vil ende opp med.

Free Bets forklart

De fleste oddsselskap holder på innsatsen når du legger et gratis bet. Noe som betyr at du bare beholder gevinsten. Hvis du legger en 100 kr. Gratis innsats på 1/2 (1.50) og vinner, har du bare 50 igjen i kontanter. Det kan være nok for noen, men som det er en gratis innsats, prøver de fleste å få mer ut av det. Det er her hvor risiko- /belønningsdiskusjonen begynner.mobilebet

Si at du vil gjøre 500 kr. tilbake fra din gratis innsats har du en relativt ok starts-bankroll. I så fall må du satse ved 5/1 (6,00) og vinne. Dette er selvsagt en mulig innsats, for eksempel via treble på tre favoritter. Men fortsatt ganske vanskelig. Vanskeligere enn mange tror, faktisk!

Få mest mulig ut av din free bet

Hvis du virkelig er interessert i å få mye ut av din free bet og tar sikte på en startbankroll på si 3000, må du sette en vinnende innsats ved 30/1 (31.00). Dette er sjeldent, men ikke umulig. Men vi vet mange har klart å omgjøre et free bet til en solid startpakke.

Vårt råd er enten å gå med det andre eller det tredje alternativet, avhengig av målet ditt. Ettersom det er en gratis innsats, risikerer du ikke noe og “sikring” en 50 kroners gevinst virker som mye arbeid for ingenting med mindre du vet hva du gjør. Vi ønsker lykke til!