Sports-spill på nettet har tatt av i USA

Det har gått over ett år siden loven om sportsbetting ble endret av Høyesterett i USA. Statene har nå lov til å bestemme individuelt om de vil endre loven på sitt område eller ikke. Siden loven er implementert har en rekke stater hoppet på muligheten til å legalisere sportsspill i deres område. I 2018 var det 43 delstater og District of Columbia som vedtok eller vurderte å vedta ny lovgivning om sportsbetting. I år har det allerede vært fem stater til som legaliserte sportsspill.

Flere stater kjemper for ny lovgivning

New Hampshire og Maine har også gitt regninger for å legalisere sportsspill i år, men venter fortsatt på at deres respektive ledere skal signere regningene i lov. Mens mange stater har vært for legalisering av sportsspill, har det også vært sterk motstand i andre stater. De fleste av disse statene er bekymret for de sosiale konsekvensene som vil følge når du legaliserer flere spillmuligheter. Louisiana har gjort mange forsøk på å legalisere sportsspill, men har mislyktes.

Legalisering over ulovlig hasardspillSports-spill på nettet har tatt av i USA

Hovedårsaken til at online pengespill og sportsspill ble legalisert av Høyesterett var å eliminere det ulovlige pengemarkedet. Det er bekymring for at overbeskatning vil beseire dette punktet, noe som fører til ulovlig pengespill.

Sportsspill har endelig blitt legalisert i New York nesten seks år etter at diskusjoner om emnet startet i staten. Sportsbøker kan nå lovlig operere i New York, og i en storslått åpningsseremoni var Rivers Schenectady den første som satset. Tioga Downs ble nummer to et døgn senere med den etterlengtede debuten av FanDuel Sportsbook.

Pennsylvania har også hoppet om bord på nettbasert tog og til slutt legalisert online pengespill i staten. Legaliseringen av online pengespill i staten er en stor seier ettersom Pennsylvania er blant de mange statene som har vært motstandere av online pengespill i mange år. For øyeblikket tar North Carolina skritt for å legalisere sportsspill, og kan snart være blant de mange statene der sportsspill er lovlig. Online-spillindustrien vokser raskt og flere stater i USA innser fordelene ved å ha et legalisert spillmarked.