Sportsoppdatering. Hva skjer framover?

Fotball: Internasjonalt

Årets Copa America har blitt utsatt til 2021, sa Sør-Amerikansk fotballforbund (CONMEBOL) 17. mars. 12-lagsturneringen hadde opprinnelig blitt planlagt fra 12. juni til 12. juli i Colombia og Argentina. Euro 2020-turneringen har blitt utsatt til 2021, sa europeisk fotballs styrende organ UEFA i en uttalelse 17. mars. UEFA sa at 24-lagsturneringen, som skulle være iscenesatt i 12 nasjoner over hele kontinentet fra 12. juni til 12. juli. i år, skulle nå finne sted fra 11. juni til 11. juli 2021. 23. april utsatte UEFA også EM 2021 Women’s Championship, og det skal nå spilles i England fra 6. juli til 31. Juli. Eller, skal vi bare si vi får se?

UEFA og mer

UEFA 1. april suspenderte alle Champions League- og Europa League-kampene “inntil videre”. Alle landslagskampene som er planlagt i juni, har også blitt utsatt. FIFA og det asiatiske fotballforbundet har blitt enige om å utsette de asiatiske VM-kvalifiseringskampene i mars og juni. Nye sesonger i de kinesiske, japanske og sørkoreanske profesjonelle ligaene har blitt utsatt.Sportsoppdatering. Hva skjer framover?

Asiatiske Champions League-kamper som involverer de kinesiske klubbene Guangzhou Evergrande, Shanghai Shenhua og Shanghai SIPG har blitt utsatt. Starten på knockout-rundene er flyttet tilbake til september.

Forbundet for afrikansk fotball har utsatt to runder av Africa Cup of Nations-kvalifiseringskampene i 2021 som er planlagt til 25-31 mars. En utstillingskamp mellom Mexico og Colombia 30. mai i Denver er avlyst. De tre divisjonene i Englands National League er også suspendert på ubestemt tid. Resten av den nederlandske fotballigaen er kansellert og ledende lag Ajax vil ikke bli erklært mester. Det er triste dager for fotballfans!

Ikke bedre for de som liker maraton

London Marathon, som etter planen skulle finne sted 26. april, har blitt utsatt til 4. Oktober. Boston Marathon, opprinnelig planlagt 4. april, forventes nå å finne sted 14. September. Amsterdam, Paris og Barcelona-maratonløp er også utsatt. I Japan 1. mars ble Tokyo Marathon stengt. Det som vanligvis tiltrekker seg 300 000 deltakere, begrenset til bare 200 eliteløpere.