US Open avlyser kvalifiseringskamp

US Open avlyser kvalifiseringskamp, ​​bare 50 fritatt for større mesterskap. US Open er stengt i år. Eller i det minste for kvalifiseringskamp. United States Golf Association, som stiller til landets mesterskap, kunngjorde dette mandag. De sa at de skulle avlyse lokale og seksjonale kvalifiseringskamper på grunn av COVID-19s globale pandemi.

USGA skulle ha 108 lokale kvalifiseringskamper i 45 stater og en i Canada. De som avanserte ville ha konkurrert i en av 12 siste seksjonskvalifiseringskamp, ​​ni i USA, og en i England, Japan og Canada. USGA får vanligvis mer enn 9000 påmeldte spill i kvalifiseringskamp. Nå spiller bare de som er unntatt i US Open.

Uttalelser fra Bodenhamer

John Bodenhamer, USGAs toppsjef for mesterskap, sa til Golfweek at det ikke var mulig å holde kvalifiseringskampene på senere tidspunkt. “Å omplanlegge det til høsten var bare ikke mulig,” sa Bodenhamer. ”Den største vurderingen har vært behovet for å teste spillere, caddier og essensielle arbeidere i den såkalte boblen. Vi så på hvert eneste scenario før vi bestemte oss for å avlyse noe.” Det er første gang siden kvalifiseringsprosedyren ble implementert i 1924 at den ikke vil bli gjennomført.US Open avlyser kvalifiseringskamp

“Som du kan forestille deg, var dette en utrolig vanskelig beslutning, ettersom kvalifisering er en hjørnestein i USGA-mesterskap,” sa Bodenhamer. – Vi er stolte av at mange tusen vanligvis kommer inn for å forfølge drømmen om å kvalifisere seg til et USGA-mesterskap, og vi beklager at de ikke får den muligheten i år. Men denne strukturen gir den beste veien videre for oss å gjennomføre disse mesterskapene i 2020.”

Ingen amerikanske åpne kvalifiseringer påvirker Mickelson

US Open-feltet har vanligvis 156 golfere. Slik det ser ut nå, er det bare 50 kvalifiserte golfere. Bodenhamer sa at USGA ville revurdere politikken, og vil trolig utvide fritakskategoriene slik at flere golfere, spesielt internasjonale spillere, kan komme inn på arrangementet. US Open er ikke den eneste USGA-hendelsen som berøres. Det styrende organet for golf i USA driver 14 årlige konkurranser, og to toårige lagarrangementer. Av de 14 årlige konkurransene skal fire konkurreres i 2020, mens de andre 10 er avlyst. Les mer om odds her!