Vi børster støv av glemte sommer-slots

Med alle de exsotiske nye slot-utgivelsene som slippes ut ukentlig fra spillutviklere som kniver om å være først ute med de siste innovasjoner være seg om det gjelder grafikk, brandede slots, bonusfunksjoner etc etc er det lett for eldre spilleautomater å gå i glemmeboka. I dag har vi brainstormet for å komme på noen av våre gamle spilleautomatfavoritter vi rett og slett har glemt å spille på. Det er litt synd tenkte vi, siden disse spilleautomatene har gitt oss så mange gode timer med god underholdning før, og faktisk er “still going strong” som spilleautomater verdt et forsøk og noen spinn-runder.flowers

I prosessen hadde vi det riktig morsomt med å spille gjennom våre egne og hverandres “greatest hits!”. Det ble veldig mange som kom fram i lyset igjen, så vi bestemte oss å ringe inn juni måned og sommeren med noen utvalgte “flash from the past” spilleautomater.

Flash from the past spilleautomater. Har du glemt disse?

Prøv en gammel klassiker på nytt i dag. De er for gode til å bli glemt!

Safari Madness

Har du lyst til å dra på safari? Med denne spilleautomaten, Safari Madness, kan du bli med på en ferie du sent vil glemme. Med festlige symboler og ikke minst, spennende gevinster er Safari Madness et spill du absolutt bør prøve.

Lucky Angler

Hva er vel mer sommerlig enn å fiske. Mange nordmenn tilbringer så mye tid de kan i båt eller elv sommeren igjennom. For hvis du spiller på casino og spilleautomaten Lucky Angler så kan du henge ut et skilt som sier at du er ute og fisker!

Tiki Wonders

Dette er et festlig og varmt spill, som virkelig får en til å tenke på lange, late dager ved stranden. Så finn frem solbrillene og stråhatten og kos deg med Tiki Wonders!

Flowers

Dette er en gartners drøm eller mareritt, alt ettersom hvordan man ser på det. Symbolene er knyttet til hagen og naturen. Det er en morsom og god grafikk, med symboler som er utformet med glimt i øyet. Symbolene er ikke naturtro blomster, men morsomme karikaturer av blomster.