Vi tester: Divine Fortune!

Velkommen til NetEnt’s tredje progressive jackpot slot – Divine Fortune. Terningkast: 3.7.  Denne spilleautomaten har en Minor, Major og en Mega Jackpot, som starter på 100.000 EUR. Divine Fortune spilleautomat er ikke som alle de andre NetEnt jackpot spilleautomater. Dette er nemlig en lokal progressiv jackpot, ikke en verdensomspennende jackpot. Dette betyr at den mega progressive jackpotten i Divine Fortune går opp i henhold til hvor mange spillere som spiller på det spesifikke nettcasinoet du befinner deg på.

Lær mer om denne spilleautomaten. Divine Fortune er her for å bli!

En bakdel kan være at jackpotten ikke vil bli i nærheten av de millionene du kjenner til fra Mega Fortune, men til gjengjeld vil det være flere hyppige gode gevinster som gir ekstra action. Du skal ikke undervurdere hva du kan vinne på Divine Fortune!
Dessuten har denne nye spilleautomaten to statiske jackpotter som du kan utløse i samme bonusspill som er 20 ganger eller 100 ganger innsatsen. Den er ikke den letteste å få, men er iallefall mye enklere enn i i Hall of Gods, for eksempel.
Visuelt ser Divine Fortune flott nok ut. Divine Fortune lokale jackpot-spill tar deg tilbake til antikkens Hellas, hvor du kan spørre det berømte orakelet om veiledning og store rikdommer. Det er en episk og nostalgisk følelse med antikken som bakteppe. Kjenner du din greske mytologi vil du glede deg over symboler som inkluderer Medusa, Løven fra Nemea (et grusomt løve-monster), Minotauren, Phoenix og spillkort i gresk-stil (A, K, Q og J). Pegasus (den hvite hesten) er wild symbol og erstatter alle symboler unntatt Free Spins og Bonus symboler.