Vi tester: Highlander fra Microgaming

Vår gjennomgang av Microgaming’s Highlander-sporet var en positiv en. Vi investerte vi litt tid (og penger) på Higlander for å se om det fortjener ros eller ris. Kan Microgaming matche samme standard som den opprinnelige Highlander-filmen?Vi tester: Highlander fra Microgaming

Før vi fortsetter vil vi gjerne gi deg en kort oversikt over spilleautomaten først. Den er utstyrt med 243 gevinstlinjer, 5 hjul og betaler en ikke-progressiv jackpot på 102.500 EUR. Microgaming la til 3 in-play-bonusmoduser som begynner med en utløsbar gratis spinn-funksjon. Her får du 10 gratis spinn blir tildelt. Highlander har også to scatter-funksjoner og et casino bonusspill med tittelen “Battle Bonus”.

Handlingen i Highlander

Her må spillerne kjempe mot Kurgan (en annen udødelig, for de av dere som husker det). For å beseire må du løfte av ham hodet for å kreve hans krefter. Hvis du lykkes, kan du vinne en kul 1 million ganger innsatsen din! Et skuffende aspekt ved spilleautomaten er at det episke soundtracket med Queen’s “Princes of the Universe” ikke finnes. Tilsynelatende var ikke de som er igjen av Queen veldig fornøyd med ideen om at deres hit skulle appopanjere en spilleautomat.

Highlander Symboler

De samme tegnene som dukket opp i filmen, vises som symboler på hjulene. Her er Connor McLeod og Brends Wyatt (Roxanne Hart). Scatters (grønne øyne), sverd, wilds (en hjort) og Kurgan (Clancy Brown). Symbolet som betaler den øverste pengepremien er The Prize. Lander du 5 av dem på hjulene med maksimal innsats vil du ta hjem 250 mynter. RTP eller gjennomsnittlig avkastning til spilleren på Highlander er 96,4%.

Highlander oppsummering

En funksjon i spillet som teller i dens favør er at det er ganske lavt i volatilitet. Utbetalinger er ofte, men de pleier å være småplukk. Erfarne spillere kan finne hovedspillet litt kjedelig på grunn av de lave utbetalingene den tilbyr. Saken er at vi forventet mer. Men så er vi alle også mega fans av filmen Highlander. Vi utløste endelig gratis spinn-funksjonen etter 130 spinn. Et flott aspekt ved disse gratisrundene er de tilfeldige wilds og de ekstra free spinsene du kan få. Men, vi beklager å si det. Highlander var en skuffelse.