Vi tester: Møt Scruffy Duck og hans familie!

Scruffy Duck er den nye tegneserie-utganven fra NetEnt og går nå offisielt på ditt favoritt online casino. Da har vi enda en flott spilleautomat basert på en tegneserie som spilleautomat. Den flotte spilleautomaten Wild Wild West lanserte noen uker tilbake, ser det ut som at NetEnt bevisst tester dette formatet for å prøve å appellere til den unnvikende yngre generasjonen. Tiden vil vise oss..

Scruffy Duck bor i en andedam med frosker og insekter for å holde ham i gang. Symbolene viser hele den særegne andefamilien i deres forskjellige antrekk mens de svømmer rundt og rundt. Faktumet at de alle har på seg klær og har mestret teknologi skal vi ikke si noe om. Grafikken er enkel, men rik på levende farger, og bakgrunnsmusikken spilles på en tuba med sporadisk froskekvekk og insekts-summing.

Dette er en 5-hjuls med 25 faste betalingslinjer med en RTP på 96.385 som gjør det til et medium variansspor. Hvis grafikken og temaet ikke er til din smak, kan bonusfunksjonene være. Scruffy Duck Wild utvider seg til en elegant svane på alle 5 hjul i hovedspillet for å fullføre vinnende kombinasjoner.

5 bonusfunksjoner på Scruffy Duck

Bonusspillet er et gratis spinn-spill med 5 forskjellige bonusfunksjoner. Først må du velge en av fem mystiske ender som har hodene deres begravet i vannet. Dette bestemmer hvilken bonusfunksjon og antall tilfeldige gratis spinn du tildeles. De 5 tilgjengelige funksjonene er kolossale vill, tilfeldig wilds, multiplikatorfunksjon, dobbel funksjon og symbolfjerning. Det ekspanderende svaneikonet kan også vises her ytterligere for å forbedre sjansene dine for noen gode seiere.

Gevinster vil ikke være like store som du får på andre video slots som på Dead eller Alive, men de er definitivt mer vanlige på denne spilleautomaten. Den største gevinsten du kan få på en enkelt tur er X1200 din opprinnelige innsats.

Tegneserietemaet og avslappet musikk tar oss vekk fra de nyeste actionpakke video slotene. Den har den perfekte blandingen av morsomme funksjoner og hyppige tiltak for å holde spillerne spinnende bort lykkelig i noen tid. Scruffy Duck kan vise seg å ikke være så scruffy tross alt!