Vi tester: syng med på Karaoke Party!

Slipp deg løs og syng med av hjertens lyst på Microgaming’s Karaoke Party. Med 150.000 mynter tilgjengelig for vinneren, kan denne 5-hjuls, 9-linjers Spilleautomaten få selv de mest sjenerte av våre lesere til å plukke opp mikrofonen og vinne penger samtidig som du gauler med!

Selv om du ikke er mest trygg på sangstemmen vil du ikke trenge å bekymre deg for å være alene på scenen takket være et par nyttige bonusfunksjoner, inkludert wilds som vil doble verdien av en seier og en 15 Gratis spinn funksjon med hele tredoblet seier.

Vi gikk til verks på Karaoke Party

Karaoke er ikke for alle, men om du er bak mikrofonen eller i publikum, kan du ikke nekte for at det er mye moro. Selv om sangere ikke kan slå alle notene vil det fortsatt være mye latter.

Denne spilleautomaten av Microgaming-programvare forsøker å fange Karaoke-partyets vibre med et sett med hjul som er fylt med ulike deltakere som synger for sitt liv, her er en modige solist, en gruppe boyband-gutter og et par som gjør en romantisk duett. Vel, vi antar at de gjør en romantisk duett, men fra deres håndbevegelser kan de faktisk også gjøre YMCA!

Denne videoautomaten er designet til en anstendig standard, som forventes fra Microgaming. Det er til tross for ansiktene kun er gjengitt i 2D uten noen spesielle spesielle animasjoner.

Vi ble dog skuffet. Det ble veldig liten sang. Og vi spilte sammen! Vi lurer på om det kanskje ikke er like greit å ta seg til en karaokebar som det er å sitte der hjemme. Stemningen kan ikke sammenlignes og spilleautomaten er også litt kjedelig.

Terningkast: 2.5