Ville spekulasjoner og odds på kongelig babynavn i UK

Britene har en ny prins og det er ville spekulasjoner i bettingindustrien på hva han skal døpes. Meghan, hertuginnen av Sussex, fødte en baby gutt tidlig på mandag morgen. Barnet vil være syvende på linje med den britiske tronen. Far Prince Harry snakket med media kort tid etter. Hele familien forventes å opptre offentlig og kunngjøre babyens navn.

norgesspillSett inn 100 kr å spill for 600 kr!
Norsk favoritt
Spill Casino og Odds
Besøk Her

Alexander er favoritt

Bookmakere elsker sette odds på babynavn. De har gjort en god profitt tre ganger på prins William og hans kone Kates barn. Alexander synes å være det beste valget for Harry og Meghans sønn. Flere bookmakere har korte odds på dette navnet. SkyBet tilbyr odds på 9/2, mens Ladbrokes og Betfred begge er på 4/1. Paddy Power, Unibet og Betfair tilbyr alle odds på 7/2.

Spencer

Spencer kjører på andreplass. Med odds bare litt bak dem for Alexander. Spencer, selvfølgelig, er et etternavn til Harry og Williams døde mor, prinsesse Diana. Diana var Lady Diana Spencer før hun giftet seg med prins Charles i 1981. Å navngi gutten Spencer ville være en passende hyllest. Oddsene er 6/1 ved Bet365, men 4/1 på både Ladbrokes og William Hill.williamhill Ville spekulasjoner og odds på kongelig babynavn i UK

Sky News journalist Kay Burley, som har dekket kongelige nyheter mange ganger, har erklært at babyen vil bli navngitt Alexander Philip Charles. La oss se om hun er akkurat senere i dag.

Arthur

Ladbrokes sa på mandag, etter fødselen, at Arthur var toppvalg – det er et populært kongelig navn. Det var å tilby odds på 5/1. I dag har imidlertid disse oddsene drevet til 6/1. Betfred er touting odds på 7/1. Så, selv om det er en av Prince Charles ‘mellomnavn, ser det mindre sannsynlig ut.

Ellers har vi andre navn som Philip (for bestefar prins Philip) James (navnet på flere britiske konger).