WSOP i Jeopardy?

PokerStars utsetter alle live europeiske turneringer over Coronavirus-frykt. PokerStars kunngjorde søndag at den har utsatt tre kommende live pokerturneringer i Europa. Dette kommer som et svar på koronavirusutbruddet over hele verden. Avbestillingen av live PokerStars-arrangementer i Europa kan være en bekymring for de som planlegger en tur til Las Vegas for WSOP i mai. Pokergiganten sa på sin PokerStars-blogg at den hadde fulgt nøye med på spredningen av COVID-19. Og “med et tungt hjerte”, har de tatt beslutningen om å stanse alle turneringer i Europa frem til 10. april 2020. De tre arrangementene berørte er alle en del av PokerStars ‘Road to PSPC-serien. Henholdsvis i Hamburg, Tyskland; La Grand Motte, Frankrike og Madrid, Spania.

Hver begivenhet er en feeder-turnering for PokerStars flaggskip Players NL Hold’em Championship, et € 22 500 buy-in-arrangement. Det planlegges avholdt i Barcelona 20. til 24. August. PokerStars sa at det ville kontakte alle spillere som hadde kvalifisert seg online for en av begivenhetene for å hjelpe dem med å bytte billett til en fremtidig turnering.

Desinfisering av chips an mass

Arrangementer som holdes utenfor Europa vil imidlertid fortsette. Disse inkluderer Okada Manila Millions på Filippinene, BSOP i São Paulo, Brasil, og EPT Sotsji i Russland. I disse regionene er spredningen av viruset ikke er så langt fremskredet som det er i Vest-Europa. Spania så mandag en alarmerende akselerasjon av viruset, som hoppet fra 589 til 999 på 24 timer. Mye av utbruddet er fokusert på Madrid og Baskerlandet. Italia er hardest rammet. Massetesting har avdekket mer enn 7.300 infeksjoner, og planer er i gang for å sperre rundt 16 millioner mennesker – mer enn en fjerdedel av landets befolkning (i skrivende stund).WSOP i Jeopardy?

PokerStars sa at spillerne vil bli utstedt håndrensere ved turneringene som fremdeles kommer. Mens kortstokkene blir skiftet regelmessig, og alt pokerutstyr blir sanert daglig. Situasjonen er svært dynamisk og live-turneringer er en stor del av det vi gjør. Så vi forsøker å oppnå en balanse av catering til våre spillers ønsker, samtidig som vi beskytter deltakere og sørger for at vi oppfører oss ansvarlig, “sa PokerStars i en uttalelse.

Kan Coronavirus avbryte WSOP?

Seth Palansky, administrerende direktør for bedriftskommunikasjon ved World Series of Poker (WSOP) overfor The Las Vegas Review-Journal at det ikke var planer om å avlyse. Den prestisjetunge begivenheten i Rio Convention Center i Las Vegas er fortsatt i vente. Til tross for at det kom av de første få coronavirus-tilfellene i Nevada. Andre har antydet at det å samle mer enn 8000 mennesker i ett rom for å gi kort og chips frem og tilbake kanskje ikke er det smarteste. WSOP skal starte av stabelen 26. mai.

Fortsett å lese spillnyheter Norske-automater.org!