Yggdrasil Gaming lanserer Harry Potter inspirert ny spilleautomat

Er Yggdrasil klar for å ta tronen fra NetEnt? Hvem vet. Ozwins Jackpots lanseres snart med et Harry Potter tema. Det er ikke akkurat Harry Potter, men det er så nære at vi sier det så. Teamet har levert et femhjulet, 20-gevinstlinjer spill som introduserer Ozwins. Den trofaste lærlingen i et forsøk på å bringe en tryllekunstner tilbake til sin menneskelige form – i bytte for store seiere.

Spillet ser spillere samle krystaller for å gjenopprette kraftens orbs og ta et skudd på fem forskjellige jackpotter. Den har også et Spellbook-bonusspill med ekstra krystaller og bounties på tilbud. Jackpottene vil falle regelmessig og oftere enn andre multi-jackpot-spill. Slik blir du som spiller forbli engasjert ikke bare av tittelens visuelle og lyd inntrykk. Her venter det virkelig muligheten til å vinne stort.

Ozwins Jackpot

Leder av spilleautomater på Yggdrasil Gaming, Jonas Strandma, bekrefter at Ozwins Jackpots handler om jackpotter. Ja, spillet har et engasjerende konsept, morsom gameplay og lydmekanikk. Men den virkelige attraksjonen ligger i det faktum at den er designet for å betale ut jackpotter oftere enn andre multi-jackpot-spill.Yggdrasil Gaming lanserer Harry Potter inspirert ny spilleautomat

Vi er trygge på at disse konstante jackpottdråpene vil gjøre spillet til en favoritt i de kommende årene. Yggdrasil spilleautomater er bygget med responsiv design som sikrer at spillerne har samme spillopplevelse både på mobil og på skrivebordet. Ozwin’s Jackpots har lansert på Yggdrasils etablerte HTML-klientramme iSENSE 2.0+. Spilleautomaten vil også bli støttet av BOOST ™ . Den kommer også med oppdrag. Alle spillutviklere har forstått at det handler om oppdrag. I mellomtiden gir BRAG ™ -verktøyet muligheten til å se replays av vinnende spinn og dele dem med venner og fans på sosiale medier.

Ikke glem at Yggdrasil er de som står bak en av våre absolutte favoritter når det gjelder nye spilleautomater. Har du sjekket ut den legendariske og luksuriøse Orient Express! Start reisen din i Paris og kom deg gjennom Europa med stopp i Venezia og Beograd for å nå den praktfulle Istanbul. Hver av byene har sine respektive unike egenskaper – Walking Wilds, Win Multipliers, Wild Reels og Random Wilds.